David Blandy

David Blandy

“In David Blandy‘s latest film a pair of figures walk and converse through a series of animated landscapes. The 16-bit representations are of Blandy and his father, John, discussing their respective art practises, wandering past snow covered temples, rainforest and ruined cities, images at once recognisable as the virtual territory of David’s practise.”

Vimeo.com/59985308 (video na de klik)

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*