Not Quite as Good Because of You

Aron Gent, Not Quite as Good Because of You

    Four Bags, 2011

“Drawing inspiration from his youth as a grocery store bagger in the Milwaukee suburbs, as well as his side-gig as a commercial photography assistant, Gent addresses the simultaneously intimate and revealing practice of consumption. The title, Not Quite As Good Because of You, comes from an inspiring and intimidating message from the company president in the Publix Employee Handbook.”

Arongent.com/nqagbou/

Aron Gent, Not Quite as Good Because of You

    PORK LEG PROC3, 2011

Aron Gent, Not Quite as Good Because of You

    4TH JULY CONES, 2011

Aron Gent, Not Quite as Good Because of You

    Untitled, 2009

Arongent.com/nqagbou/

About Niels Post 3581 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*