Op de koffie bij Indiana

Op de koffie bij Indiana

“Pop art icon Robert Indiana has called Vinalhaven, Maine home for more than three decades. He has lived full-time on the island, twelve miles off the coast, since 1978. Blouin ARTINFO’s editor-at-large Benjamin Genocchio traveled to speak with Indiana about his work and get a tour of his home and studio.”

Blouinartinfo.com/news/story/947169/video-at-home-and-in-the-studio-with-robert-indiana (video na de klik)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*