About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Ja verdrie en in plaats van dat ik het was die die leftovers reserveerde… maar nee hoor… wel signaleren, niet boeken… Goed werk Joost en fascinerend te zien hoe uitgebreid en verzorgd je concept tot in de puntjes verzorgd lijhkt te werken. Gewaagd ook, eens temeer bij succes. Succes = werk. Naast de arbeid van het wrochten de administratie en zo. Wie betaalt jou huur?

  2. Leuk dat te horen, Jeroen. De huur wordt betaald door wonderbars.nl en het maken van werk in opdracht, Medium Culture. Daarover binnenkort meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*