Joost Benthem

074-leftovers-a-joost-benthem

    Leftovers (burned works on paper) (Link)

Bovenstaand nog vrij verkrijgbaar. Klik voor de voorwaarden en ziet – het leeuwendeel van het werk is on the move, verzameld als free art. Hoe?

free-art.nl

Op 7 september opent de Free Art tentoonstelling “The girl, the balls and the president” bij VZL / Contemporary Art in Amsterdam.

vzlart.nl

advertentie(s)
Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4832 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Ja verdrie en in plaats van dat ik het was die die leftovers reserveerde… maar nee hoor… wel signaleren, niet boeken… Goed werk Joost en fascinerend te zien hoe uitgebreid en verzorgd je concept tot in de puntjes verzorgd lijhkt te werken. Gewaagd ook, eens temeer bij succes. Succes = werk. Naast de arbeid van het wrochten de administratie en zo. Wie betaalt jou huur?

  2. Leuk dat te horen, Jeroen. De huur wordt betaald door wonderbars.nl en het maken van werk in opdracht, Medium Culture. Daarover binnenkort meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*