German Cashflow

German Cashflow

    THE VALUE OF YOU //// YOU ARE A MUST, 2013.

“Welcome to german cashflow. Easy access to certain amounts of money, for anyone. Here in germany the cashflow is steady and good. we contribute to world class marketing scemes on a daily basis by generating cash and letting it flow. The 18 rules of power, dominance and success have been laid out in full in the start up phase of this enterprise. We strive for brilliance and encourage you to come aboard. ahoi!”

German Cashflow, een nieuwe planeet in het almaar uitdijende universum van Willehad Eilers a.k.a. Wayne Horse.

Youtu.be/j90fPkHImvs (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*