About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Als het niet over muziek gaat weet Pharrell werkelijk van toeten noch blazen. Als een geil pubertje die een milf probeert te imponeren, probeert ie Koons voor zich te winnen, maar faalt ie pijnlijk hard. Koons is volkomen ongrijpbaar en lult Pharrell een doolhof in waar hij met geen mogelijkheid uit weet te ontsnappen.

    Slaapverwekkend inderdaad, maar tegelijkertijd tenenkrommend entertaining!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*