Rich Arabian prince showing his money

brap

Zo kan het dus ook. Doe es wat anders dan op uw geld zitten, zou Rutte zeggen. Laat het flapperen. Deze wijze uit het Oosten laat zich zulks niet tweemaal voorspoedigen. Hij hangt het breed. Hop economie uit het slop is zijn devies. En het is hard werken de linkerarm van zijn aandragende kolonel bezien.

Video na de klik.

(Dank Joost Heijthuijsen.)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Ik hoop dat buitenaardse wezens meekijken naar deze aflevering. Aanschouw ware macht, onontwikkeld ruimtebeest!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*