James Kalm @ Chuck Close

James Kalm @ Chuck Close

“Admiring the rigor and discipline of Close‘s huge painted portrait’s, your reporter was always curious about the extended focus of other aspects of the artist’s practice. Having heard accounts of “Big Nude”, a massive early painting that preceded the heads, it was with great interest that Kalm made a point of dropping in to see this show.”

Voor wie een dezer dagen in New York is, u heeft nog t/m 29 maart aanstaande.

Youtu.be/oPzSc4auWy4 (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*