Daan den Houter @ Galerie Frank Taal

00-ddh

Het werk van Daan den Houter is vaak grappig, soms op het randje van flauw en soms scherp. De veelzijdigheid waarmee hij naar buiten treedt komt mooi naar voren in zijn eerste solo expositie in Galerie Frank Taal. Een mooi overzicht van de wereld die Daan zo tof maakt.

franktaal.nl/expositie/show/daan_den_houter___sowieso.html

(Een bericht van Ties Ten Bosch)

01-ddh

02-ddh

Veel werk over de waarde van kunst. 21 betonnen kubussen met één ervan met 1000 euro ingegoten. Allen verkocht en een van de eigenaren kon de verleiding niet weerstaan.

advertentie(s)

03-ddh

Deze stapel kubussen van geld ingegoten in beton zijn daar misschien een wat flauwe versie van.

04-ddh

De pruiken van Den Houter’s eigen haar zijn daarentegen wel een mooie afspiegeling naar hoe Daan naar de wereld kijkt. Image is everything.

05-ddh

06-ddh

Veel mensen kennen het werk met de centjes, de Daan is Tof werken, de knipogen en de grappen en de grollen. Maar dat Daan geen onverdienstelijk schilder is laat deze tentoonstelling ook zien. De drie werkjes onder de titel Police zijn wellicht voor mij het hoogtepunt van de tentoonstelling.

07-ddh

Misschien wat vroeg voor een oeuvre tentoonstelling, maar hopelijk een mooie voorbode van wat ons nog allemaal te wachten staat. In één ding ben ik het in ieder geval met de kunstenaar eens, Daan is Tof.

SOWIESO
Daan den Houter @ Galerie Frank Taal
Nog tot 09-05-2014

franktaal.nl/expositie/show/daan_den_houter___sowieso.html

About [Redactie] 8975 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*