Proposal Base

ProposalBase

“We are like a 3D Printer: If we get the right amount of funding for materials to build one of the Proposals, we will build it.”

Jeroen Glas en BiOP organiseren sinds kort Proposal Base. Een nieuwe buitenspeelplaats voor site-specifiek werk aan de Koningsweg in Arnhem. Op de website uitgebreide visuele documentatie van het gebied en een nadere toelichting.

U bent van harte uitgenodigd tot het voorstellen van nieuw werk en/of het storten van een donatie.

Proposalbase.org

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*