Typeface

Typeface

“Typeface is an independent documentary film, produced by Kartemquin Films, focusing on a rural Midwestern museum (the Hamilton Wood Type and Printing Museum in Two Rivers, Wisconsin) and print shop where international artists meet retired craftsmen and together navigate the convergence of modern design and traditional technique.”

Youtu.be/93ZKA2GcJmc (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*