De knop voor alles

De knop voor alles

“It is an interface that could facilitate our relationship with technology; but could it make things actually easier? What if we really could program this button to do anything we’d like, will it all be so innocent as sending an “I’m home” text? And what if people will push the button, without knowing what they are doing. Is it really such a good idea to ‘simplify’ the internet?”

Kopen? Bt.tn

Nextnature.net/2014/06/you-push-the-button-it-does-the-rest/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*