Rotterdam VHS Festival @ Artist Television Acces

Rotterdam VHS Festival @ Artist Television Acces

In 1984 opgericht als productieplek, video-apparatuur was toen nog onbetaalbaar, voor underground film en video. Maar bovenal sinds dertig jaar buitengewoon actief als micro-bioscoop. Zelfs nu de wijk voor velen onbetaalbaar wordt houdt ATA moedig stand.

In 1995 heb ik er als SFAI uitwisselingsstudent (o.a. bij George Kuchar) menig meesterwerk gezien. Daarom ook bijzonder trots dat ik er deze donderdag een compilatie-programma van het Rotterdam VHS Festival mag laten zien.

Dus mocht u in de stad zijn dan bent u van harte welkom!

Donderdag 26 juni, aanvang 20:00
992 Valencia Street, San Francisco.

Het programma van dienst:
Atasite.org/2014/06/rotterdam-vhs-festival

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*