THERE IS NO I @ W139 in Amsterdam

THEREISNOI_02

    De vloer van het tijdelijke atelier is al bijna afgedekt.

Een internationale groep schilders verlaat de comfortzone van hun ateliers. Ze stellen hun ego’s in dienst van een verkenning van een gezamenlijk werkproces in W139.

Initiatiefnemers Aquil Copier en Raymond Cuijpers brengen in W139 zo’n twintigtal kunstenaars bij elkaar en willen samen met de groep ruimte scheppen voor ontwikkelingen die nooit zouden ontstaan als de kunstenaar niet zijn persoonlijk universum verlaat.

THEREISNOI_03

    Veel hout en ander materiaal is aanwezig

Gezamenlijk gaan zij enkele weken – zonder vooropgezet plan – aan acht grote (3×5 meter) schilderijen werken. De ruimte van w139 zal 3 weken lang als atelier fungeren, daarna worden de werken getoond.

THEREISNOI_04

    We mochten een torenhoge installatie van Sachi Miyachi recyclen en ombouwen als tribune en bar…Dank!!

Hierbij een aantal foto’s van de opbouw, die is nu in volle gang. De opening is vrijdag 4 juli om 21 uur… En daarna is het “atelier” elke dag open voor publiek en zal er op donderdag, vrijdag en zaterdag gezamenlijk worden geschilderd.

advertentie(s)

THEREISNOI_05

    Binnenkort zal de hele stad volhangen met posters, die allemaal anders zijn, een verzamelitem dus.

Elke donderdagavond is er een avondopening met oa. voetbal performance van Raymond Cuijpers, een serie lezingen/presentaties en 31 juli zal er een Fitax plaatsvinden!! Hoe cool is dat?!

THEREISNOI_06

Er zal van de deelnemers ook werk te zien zijn dat in hun eigen atelier is gemaakt.

THEREISNOI_07

Het verzamelen van de werken komt op gang…

THEREISNOI_08

Gerben Koldijk aan het werk.

THEREISNOI_09

Zo ook Jasper van der Graaf.

THEREISNOI_10

De eerste dozen verf zijn al afgeleverd.

THEREISNOI_11

En natuurlijk, deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt dankzij…

Op 25 Juli is de opening van de tentoonstelling en zullen de grote doeken nog twee weken te zien zijn… dus kom langs als je in de buurt bent!!

Deelnemende kunstenaars:
Papa Adama, Paul Beumer, Aquil Copier, Raymond Cuijpers, Aleksandar Dimitrijevic, Wieteke Heldens, Lieven Hendriks, Jeroen Hofhuizen, Judith Kisner, Gerben Koldijk, Henrik Kröner, Evi Vingerling, Marcel van den Berg, Jasper van der Graaf, Marie van Vollenhoven, Jop Vissers Vorstenbosch, Coen Vunderink, Ido Vunderink

w139.nl/nl/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*