Guy Trefler

Guy Trefler, Not Mine

“My thesis is that nothing is original, therefore, none of the materials presented in the project were made by me.”

Iconofest galore op Guy Treflers Not-mine.com. Ben benieuwd welk bedrijf als eerste een boze brief gaat sturen.

Vimeo.com/98571984 (via TWBE, video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*