Microsoft.com 20jaar online

Microsoft 20jaar online

‘The first Microsoft.com home page, in 1994: Mark Ingalls, the first administrator of Microsoft.com, says at that time, using the slow dial-up connections of the era, this page would have taken awhile to load. “For most folks at home in that day and age, you would have been able to count to three or five before that picture showed up on your screen,”’

“Based on the findings, it appears the website was launched during the time between HTML/1.0 (June 1993) and HTML/2.0 (Dec 1994).”

Blogs.microsoft.com/…on-the-web-for-20-years/ (via Kottke)

About Niels Post 3581 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*