Zendtijd voor kunstenaars

pvda

“Kunst inspireert. Kunst verheft, kunst analyseert, verbindt, zet aan het denken. Kunst brengt plezier. De PvdA draagt de kunstsector een warm hart toe. Met veel plezier stelt de PvdA daarom haar zendtijd ter beschikking aan verschillende kunstenaars.”

Het cynisme voorbij, de ideeën op en totaal de weg kwijt trekt de PvdA een blik kunst open in de hoop stemmen te trekken (hahaha!). Opmerkelijk ook dat de stadskunstenaar van Den Bosch, betaald uit publieke middelen, zich zo voor het karretje van één politieke partij laat spannen.

Pvda.nl/acties/kunst (via GK)

About Niels Post 3579 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

 1. Met muzak en voice over de maandag in, toe maar, de week is wel eens lichter begonnen.

  Vermakelijke verbindingskunst waarbij ik niet helemaal tot de doelgroep behoor. Beeldende kunst, toneel, bedrijfsleven…

  “cruciale samenwerking met Canon ”

  http://oogdenbosch.nl/partners-oog/

  Allemaal goed en wel maar bovenstaande PvdA embedding lijkt de partij eigen.

 2. “Interesse om als kunstenaar of gezelschap ook gebruik te maken onze zendtijd? Neem dan contact op met redactie@pvda.nl

  Hehe, iemand een goed idee? Mij lijkt die 24 miljoen voor het Jeroen Bosch Jaar – ook weder Den Bosch – wel een goed item – dat die prenten uit Madrid niet (allemaal) komen en dan bel je mij voor wat vers werk.

  http://www.pvda.nl/acties/kunst

 3. Humanistische flutkunst voor een hypocriete flutpartij. Van het type stadspromotie, versiering, ongevaarlijk en gezellig.

  Je tenen gaan trekken van plaatsvervangende schaamte als je dit ziet en aan het roemruchte verleden van de PvdA denkt. Met het wethouderssocialisme dat machtsdeling en kunst combineerde. Deze marketing is de ultieme overgave van de PvdA aan het niets, aan de boodschap zonder inhoud, aan het gebrek aan ideeën. Aan de leegte met een gezellig deuntje.

  Zie voor kritiek op PvdA, reactie bij:
  http://georgeknightlang.wordpress.com/2014/10/02/nederland-kan-goed-zonder-pvda-niet-zonder-sociaal-democratie/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*