About [Redactie] 8944 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. “‘publicitair gezien een voltreffer, het wereldmuseum staat nu tenminste weer op de kaart’.”

  2. Het is onbegrijpelijk waarom juist Jan Laan benoemd is tot voorzitter van de toetsingscommissie. Dat roept de vraag op wie de leden benoemen die Laan benoemen.

    Sjors van Beek laat drie aspecten onvermeld uit de commissievergadering die het nog erger maken. 1) Jan Laan heeft als voorzitter op verzoek van wethouder Visser uitdrukkelijk geen doorslaggevende stem als voorzitter. 2) De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur had in de benoemingscommissie voor de toetsingscommissie wel een vertegenwoordiger, maar ontkende dit tegenover de PvdD. 3) Laan heeft tegenover Visser toegegeven spijt te hebben over de verkoop in Gouda van The Schoolboys van Dumas. Terwijl Laan zich daar eerder nog voor op de borst klopte en dat meende te kunnen flikken. Opmerkelijk was dat Visser dat pas op het allerlaatste moment in het debat vertelde. Zie ook:
    http://georgeknightlang.wordpress.com/2014/09/10/groene-voorzitter-toetsingscommissie-ontzamelen-schond-regels/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*