Laure Prouvost naar Den Haag

Naast Platform57 is er nog een Haags juweel dat deze week bekend maakte ermee te gaan stoppen. Walden Affairs, het kluspand aan de Zuidwal waar Joost Nieuwenburg en Mischa Poppe vijf jaar lang een mooie reeks aan bijzonder fijne tentoonstellingen hebben neergezet.

Ook Walden Affairs gaat met een knal. Niemand minder dan Laure Prouvost, Turner Prize winnaar 2013, maakt dezer dagen drie etages Walden huiselijk en bewoonbaar middels een groepstentoonstelling/totaalinstallatie.

Zaterdag 6 december is de opening. Bij deze alvast twee interviews om in de stemming te komen.

Waldenaffairs.nl/index.php?/future/love-among-the-artists—opening-6-december-2014/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*