André Smits @ James Kalm Report

Andre Smits @ James Kalm Report

    Loren J. Munk, New York, 2014.

Twee kunstenaars die beiden bekend zijn van een bijzonder project. Sinds zes jaar is André Smits bezig met het portretteren van de Artist In The World (zie ook kunstwerk van het jaar 2013). Loren Munk kent u wellicht beter als videoverslaggever James Kalm die voor u de krenten uit de New Yorkse pap vist.

Toen Smits de afgelopen maanden in New York verbleef was een een-tweetje dan ook snel gemaakt (interview vanaf 04:19).

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*