Thijs Rijkers

Thijs Rijkers

    Writesblock 4.15, 2015.

“A machine which creates semi random curls. Because perceptions vary from person to person, people can see different letters or words in the curls. Footage made possible by Ismail Tan.”

Na een machine die zichzelf vernietigt maakt Rijkers een machine die tekeningen maakt danwel regels krabbelt.

Vimeo.com/115314709 (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*