Kees Goudzwaard – Between Red and a Transparent Plane

kees-goudzwaard-0

Prijswinnend topontwerp van Roger Willems – de Ro van Roma -: een expo van Kees Goudzwaard bij De Kabinetten van de Vleeshal in Middelburg in papier gevat als megaleporello. De ene zijde waanzinnig fraai de werken, de andere zijde de werken getoond in context in de Kabinetten. Simpel, slim en machtig mooi uitgevoerd op zwaar karton.

kees-goudzwaard-1

kees-goudzwaard-3

kees-goudzwaard-4

kees-goudzwaard-5

Dit is zooo goed. Kopen, slechts 16.00 €, je vraagt je af waar ze het voor kunnen doen.

Of winnen bij de hm.. quiz.

orderromapublications.org/publications/between-red-and-a-transparent-plane/55035&page=

About Jeroen Bosch 4652 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*