Crumb gedenkt Charlie Hebdo

Crumb gedenkt Charlie Hebdo

‘Then I thought, “OK, I’m the Cowardly Cartoonist…As a Cowardly Cartoonist, I can’t make some glib comment like that, you know? I have to, like, make fun of myself. So instead of drawing the face of Muhammed [laughs], I drew the ass of Muhammed. [Laughs.] But then I had myself saying, in small lettering, “Actually, this is the ass of my friend of Mohamid Bakshi, who’s a film director in Los Angeles, California.” [Mr. Crumb is referencing Ralph Bakshi, the director of animated films including Fritz the Cat and the Lord of the Rings.’

Observer.com/2015/01/legendary-cartoonist-robert-crumb-on-the-massacre-in-paris/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*