Buddy Esquire

Buddy Esquire

“Sadly, Buddy Esquire passed away on January 31, 2014 unbeknownst to most of how much of an impact he had on the visual aspect of hip-hop. However, his influence will carry on thanks in part to Johan Kugelberg and Cornell University, which holds a collection of Buddy’s flyers in the school’s Cornell Hip-Hop Collection.”

1981.nyc/hip-hops-original-ad-man/

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*