Twee nieuwe galeries op Art Rotterdam: Dürst Britt & Mayhew & All Together Now

prospects

  Prospect & Concepts staat in de steigers.

Dit jaar/eind vorig jaar geopend en nu present op Art Rotterdam. Dürst Britt & Mayhew op de Main Art section met Joseph Montgomery, Gerben Willers presenteert met zijn art label All Together Now Frederique Jonker solo.

Dürst-Britt-&-Mayhew

Jaring Dürst Britt (ondermeer Nieuwe Vide) en Alexander Mayhew (ondermeer correspondent MM, Tubelight) in het dagelijks leven partners, sinds kort ook samen professioneel werkzaam als galerie Dürst Britt & Mayhew.

Nog zonder website, wel met een eerdaags te openen grootse white cube in het Haagse. De eerste expo vindt nog in het pand in de huidige staat plaats, rauw en onopgesmukt, eind mei moet het getransformeerd zijn in een witte doos van on-hollandse allure.

14 februari opent daar de groepstentoon Haags toptralent Urbi & Orbi.

Joseph-Montgomery

Vuurdoop op Art Rotterdam met een solo van Joseph Montgomery. Hier nog in doos.

bar

En van wie is die/waar staat die bar? a) Barbara Seiler b) Juliette Jongma

gerben-willers

Gerben Willers start na tien jaar Mama een art label: All Together Now. Zonder fysieke plek – hij houdt kantoor in het Wilde Weten – maar actief op beurzen en anderszins werkend aan zichbaarheid, productie, begeleiding en verkoop: dingen mede mogelijk maken. Als een platenlabel ja, maar dan in de beeldende kunst.

frederique-jonker

Frederique Jonker bij het spits af met vier of vijf grote schilderijen. Een is er nog niet helemaal af.

frederique-jonker2

Of toch wel?

annette-gelink

En wat wordt dit?

Kleitafels bij Annet Gelink

tinkebell

En wie is dit?

tinkebell2

Het is het roze orakel Tinkebell, wachtend op haar paard (My First Pony) dat nog bij de douane staat.

welikeart

En bij welikeart zijn ze er eindelijk uit hoe de muren moeten worden.

welikeartssss

Zo dus.

Art Rotterdam opent morgen woensdagavond 4 februari.

artrotterdam.com

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

 1. Hallo All Together now,

  Ik ben een Nederlands kunstenaar die door conflict met moraal, recht, seksualiteit en ideologie verstrikt raakte in teloorgang en nu mijn weg terug vecht. In mijn werk komt mijn psychische ontwikkeling tot uitdrukking. Ik maak gebruik van veel kleuren en geef mijn visie op gebeurtenissen en indrukken uit mijn directe omgeving door middel van pen, papier en inkt of op doek. ook maak ik abstract werk waarin ik een balans zoek tussen afbeelding zonder lijn, vlak en vorm te verwaarlozen. Ik ben op zoek naar een galerie die mij kan vertegenwoordigen.

  Neem alstublieft een kijkje op mijn site.

  Met vriendelijke groet,

  Wouter Seelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*