Valerio Spinelli

Valerio Spinelli

    Pandemonio, 2015.

“Pandemonio is a kaleidoscope of monsters, animals and other strange creatures brought to life by the primitive and franzied pace of Zu’s music. Each figure is made by overlapping felt circles. The animation is obtained by moving, resizing and painting every circle without deforming its perfect shape.”

Het potfolio van Valerio Spinelli op rij.

Vimeo.com/118897935 (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*