About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. “Sommige dingen krijg je niet verzonnen” dat zegt al genoeg over de ruimdenkendheid van mensen achter deze site, ik zie helaas wel vaker geklaag tegenover anderen…hou je ipv dat lekker bezig met wat je wel leuk vindt want kritiek leveren is wel het allermakkelijkste wat een mens kan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*