Broken Spaces @ KAI10 | Arthena Foundation

Broken Spaces @ KAI10 | Arthena Foundation

    Christine Rusche (muurschildering) en Harald Klingelhöller.

Tip voor wie een dezer dagen in Düsseldorf is, Broken Spaces, een groepstentoonstelling met onder andere werk van voormalig import Rotterdammer Christine Rusche. Daarnaast werk van Christiane Feser, Benjamin Houlihan, Harald Klingelhöller, Charlotte Posenenske en Tatiana Trouvé.

T/m 18 juli a.s.

Kaistrasse10.de/en/future/broken-spaces.html

(foto’s: Achim Kukulies)

Broken Spaces @ KAI10 | Arthena Foundation

Harald Klingelhöller en Benjamin Houlihan.

Broken Spaces @ KAI10 | Arthena Foundation

Charlotte Posenenske

Broken Spaces @ KAI10 | Arthena Foundation

Tatiana Trouvé

T/m 18 juli a.s.

Kaistrasse10.de/en/future/broken-spaces.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*