Jongeleen aangekomen

Jongeleen aangekomen

“Maar wonder boven wonder blijkt m’n fysiek gestel het beter te doen dan ooit tevoren! Geen pijntje of kraakje of piepje aan de lucht. Toch wonderbaarlijk na tot nu toe zo’n 700 kilometer aan een ruk door gelopen te hebben, dat het lichaam zich aanpast aan de omstandigheden. Ik kan het niet meer dan aanraden!”

In 13 dagen rende hij van atelier in Rotterdam-Zuid naar zijn opening in Berlijn. Zojuist kwam hij aan bij Bethanien, precies volgens schema en keurig op tijd voor de première van zijn nieuwste video ‘Running an imaginary line from my studio in Rotterdam to its exhibition in Berlin, 2015’

De video zit u t/m 12 juli aanstaande tijdens Backjumps The Live Issue in Berlijn. Een uitgebreide serie making-of foto’s vindt u bij de hardloper zelf: Jeroenjongeleen.nl

.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*