Veen Media stopt met uitgave Kunstbeeld

“Veen Media heeft met Kunstbeeld roerige tijden doorgemaakt. De aantallen zijn teruggelopen en de cross-mediale doorontwikkeling voldoet niet aan de verwachtingen. Er zijn gesprekken gevoerd met diverse uitgevers om een oplossing te vinden voor Kunstbeeld. Er is geprobeerd om Kunstbeeld onder te brengen bij een uitgever die zich meer bezig houdt met (hedendaagse) kunst. Dit is helaas niet gelukt, met als gevolg dat het tijdschrift niet meer zal verschijnen. Op de website en app zullen voorlopig geen updates plaatsvinden.

De abonnees zijn per brief geïnformeerd. Kunstbeeld was 39 jaar hét tijdschrift voor hedendaagse en moderne kunst. Het laatste nummer is in juni 2015 verschenen.”

Kunstbeeld.nl/nl/nieuws/23385/veen-media-stopt-met-uitgave-kunstbeeld.html

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Het gaat goed in de kunstwereld… Kunstbeeld stopt, deze week drukkerij en uitgeverij Lecturis failliet verklaard, zal allemaal wel met de cross-mediale doorontwikkeling te maken hebben……

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*