Chuck Jones – The Evolution of an Artist

Chuck Jones - The Evolution of an Artist

‘If you grew up watching Looney Tunes, then you know Chuck Jones, one of all-time masters of visual comedy. Normally I would talk about his ingenious framing and timing, but not today. Instead, I’d like to explore the evolution of his sensibilities as an artist.’

Youtu.be/kHpXle4NqWI (via Kottke, video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*