Cleon Peterson @ The Creative Lives

Cleon Peterson @ The Creative Lives

“Raised in Seattle, Cleon’s mother, a former ballerina, pushed his talent to great lengths, encouraging Cleon to get his GED at age 14 and start attending art college. Brilliant but addicted, Cleon struggled, eventually ending up in a criminally ordered asylum, where he got clean and started to define his unique vision.”

Uitgebreid interview over leven en werk met Cleon Peterson.

Vimeo.com/137832186 (video na de klik)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*