360° BRNDWR

Maastrichttip. In de voormalige trainingstoren van de brandweer aldaar is sinds een jaar elke dag vanaf zonsondergang tot elf uur ‘s avonds een videokunstwerk te zien. Tot afgelopen september was dat Glow van Driessens & Verstappen (zie bovenstaande making-of) en sinds twee maanden is dat Inland Empire van Broersen & Lukács.

U heeft nog t/m 30 juni 2016. Wellicht volgen in de jaren erna nieuwe kunstwerken.

http://www.viewmaster-projects.com/360-brndwr/

360° BRNDWR

Broersen & Lukács, Inland Empire.

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*