Films Bas Jan Ader van 010 naar 020

“Het Rotterdamse Boijmans moet de populaire absurdistische films van kunstenaar Bas Jan Ader teruggeven aan diens weduwe, die ze dan uitleent aan het Amsterdamse Stedelijk.”

Volkskrant.nl/beeldende-kunst/films-bas-jan-ader-van-010-naar-020~a4223355/

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*