Anouk Kruithof @ MoMA

‘Travel photographs, image circulation and obsolescence were on Anouk Kruithof’s mind when she made “Subconscious Travelling.” Hear Kruithof discuss the ideas behind this photographic installation, which began with her discovery of an empty travel album she happened across at a secondhand market.’

Zelf gaan kijken kan nog t/m 20 maart a.s.

Moma.org/calendar/exhibitions/1539

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*