Crypt Records, de webwinkel

Crypt Records

‘WELCOME to our new shopping cart site! It is still in the works and does not feature all our mailorder titles yet, but a good amount are up and we are on it and will keep adding more and more.’

Het legendarische platenlabel -voor al uw juweeltjes uit de krochten van garageland- is een all out webwinkel begonnen. Bovenstaande persoonlijke favoriet heb ik nog niet terug kunnen vinden maar zet bijgaande YouTube op, ga grasduinen en trek de kredietkaart. Categorieën te over.

http://www.cryptrecords.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*