Kathy Grayson geïnterviewd

“George Pitts interviews Kathy Grayson at her gallery The Hole on the Bowery. Their conversation covers her history and curating as a living immersion in nurturing the creation of art. The interview was shot at The Hole NYC, during Adam Green’s installation of his show Houseface.”

Youtu.be/UqDoH4Cf5o8

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*