Tibbie bij beelden in Amsterdam

Tibbie bij beelden in Amsterdam

    Tibbie bij ‘Titaantjes’ van Hans Bayens

“Soms gaat ze er echt voor zitten, soms scharrelt ze er ongedurig omheen en lukt het me nauwelijks om haar goed in beeld te krijgen. Ik fotografeer met mijn mobiele telefoon en ben als fotograaf een amateur, dus vaak zijn de foto’s onscherp, overbelicht, slecht gekadreerd of anderszins onvolkomen.”

Mistermotley.nl/art-everyday-life/tibbie-bij-beelden-amsterdam

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*