Het zwembadoor van Van Gogh

Het zwembadoor van Van Gogh

“It’s a piece about the memory of Van Gogh,” said Danish artist Michael Elmgreen on the phone from Berlin. “It’s not an exact proportion to his ear, but it resembles an ear.”

Vanaf 13 april t/m 3 juni bij het Rockefeller Center in New York.

Theguardian.com/artanddesign/2016/mar/30/elmgreen-dragset-van-gogh-ear-new-york

Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*