Tilleke Schwarz @ Poetry Foundation

Tilleke Schwarz @ Poetry Foundation

“In art school we practiced a kind of calligraphy while copying a section of “Lament for the Death of Ignacio Sánchez Mejías” by Federico García Lorca. (We needed to practice calligraphy and our teacher thought it would be best to use a good poem instead of a stupid text. A great idea!)”

Poetryfoundation.org/poetrymagazine/article/252182

Meer over Tilleke Schwarz bij Tillekeschwarz.com

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*