In de archieven van het Smithsonian

In de archieven van het Smithsonian

    Birds collections from the Department of Vertebrate Zoology are displayed at the Smithsonian Institution’s National Museum of Natural History. In the foreground is Roxie Laybourne, a feather identification expert.

“Classified, labelled, and impeccably organized, you’ll find 90% of the Smithsonian’s collections tucked neatly away in drawers and cabinets. Well… usually they’re tucked away.”

Petapixel.com/2016/…work/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*