3 weekendtips Den Haag

International symposium with Fiona Hanley, Dr. Rainer Guldin, Katerina Krtilova, PD Dr. Peter Mahr, Dr. Marcel René Marburger, Arjen Mulder, Prof. Dr. Simone Osthoff, Polona Tratnik. Convened & moderated by Dr. phil. Baruch Gottlieb & Steffi Winkler.”

1: Georganiseerd door West, vindt plaats bij de KABK, rond het leven en werk van Vilém Flusser.

Vrijdag 15 & zaterdag 16 april, volledige programma vindt u hier:

http://www.westdenhaag.nl/nl/tentoonstellingen/16_04_Flusser/more1

3 weekendtips Den Haag

2. Zondag Braziliaanse brunch bij Stroom van 12 tot 2:

Stroom.nl/activiteiten/lezing_symposium.php?l_id=1962142

3 weekendtips Den Haag

3. Waarna u op dezelfde zondag door loopt richting 1646 voor een conversation piece met Maaike Lauwaert van 2 tot half 4:

1646.nl/projects/conversation-piece-with-maaike-lauwaert

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*