Jerry Saltz at the Beatrice

Jerry Saltz at the Beatrice

“Senior art critic and columnist for New York magazine sits with Glenn O’Brien to discuss the current state of art criticism, what he’s most excited about in the art world right now, and why he dropped out of art school and drove trucks instead.”

M2m.tv/watch/jerry-saltz…with-glenn-obrien (via Vulture)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*