Share the Safety

Share the Safety

    Buy a Gun, Give a Gun to an American in an At-Risk Neighborhood.

“You know how important it is to protect your family. But you may not know that some of America’s poorest citizens cannot afford to arm themselves against those who would limit their freedoms. That’s why the National Rifle Association is proud to partner with Smith & Wesson to Share the Safety.”

Briljant project weer van de Yes Men: Sharethesafety.org

About Niels Post 3579 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*