Some Kind Of Quest

“A former video game designer, Bruce shoveled every cent into the establishment of Northlandz, constructing by hand not just the soaring, walk-through model train dioramas but even the building and grounds, with a ridable outdoor steam train and a Beaux-Arts theater that houses a 2,000-pipe organ played by Zaccagnino himself.”

“[…] He’s transformed from a creator into a caretaker, wrestling with upkeep instead of making art. Northlandz is not just another roadside attraction. It’s a man’s life, work, and home.”

Somekindofquest.com (via Kottke)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*