Van lelijk eendje tot mooie zwaan: de Erasmusbrug

Van lelijk eendje tot mooie zwaan: de Erasmusbrug

“EenVandaag spreekt met Emily Ansenk van de Kunsthal en Niels Post, die een illegale brievenbus ophing aan de Erasmusbrug.”

Hernieuwde aandacht voor de brievenbus die ik in 2006 aan de Erasmusbrug hing. Vanaf aanstaande zaterdag te zien in De Kunsthal als onderdeel van de tentoonstelling De Zwaan van Rotterdam over 20 jaar Erasmusbrug (t/m 20 november a.s.).

In de tentoonstelling de originele brievenbus plus een zestal stuks post (van de in totaal 134 brieven en kaarten die binnen kwamen).

Vanavond, 18:15-18:45, met het bord op schoot: Binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/…erasmusbrug

About Niels Post 3589 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*