Museum Voorlinden Sneak Preview

Teaser van de hand van Voorlinden; niet uit het nieuws te branden en het is nog niet eens officieel geopend. Wat moet dat worden: straks komen er ook nog eens heel veel mensen, volkshorden nieuwsgierigen, die de planten vertrappelen om vervolgens met bemodderde laarzen het parket te bevuilen; dat moeten we niet hebben. Zullen we het onder ons houden? Mooiste museum van Nederland, lege zalen, in alle rust en kalmte een Turrelletje doen, vergaping aan de Broodthaers versus Margritte, voor het eerst een Warholletje zien, kopje koffie in het restaurant, wandeling door de duinen?

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*