Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

27 augustus jongstleden had ik de eer de nieuwe solo van Sander Reijgers te mogen openen bij Galerie Helder in Den Haag, my first openingspraatje (pdf). Hier in de kolommen wordt het werk van Sander al langer gevolgd (inclusief overname met mediastormpje bij Geen Stijl). Het is interessant om de ontwikkeling van Reijgers te volgen. Van echte jongenskunst met een grap en een grol tot hardcore schilder die gaat voor 100% beeld.

T/m 25 september a.s.

Galeriehelder.nl/exhibitions?id=100

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Eigenlijk niet te fotograferen met een simpele klik-klak zoals in gebruik door uw correspondent. Ga zelf kijken en laat uw ogen zinderen.

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Over uit Haarlem, delegatie Horizonverticaal feliciteert Reijgers met een topshow.

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

Sander Reijgers @ Galerie Helder

De buitenkant van de mobiele stockruimte van Helder fungeert onder de noemer Cross-Over als projectspace binnen de galerie. Naast het openingspraatje is uw correspondent gevraagd in de laatste week van Reijgers’ tentoonstelling een werk te tonen. Opening zaterdag 17 september 16:00, we zien u dan.

Galeriehelder.nl/exhibitions?id=100

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*