Jubileum Expo Maurits van de Laar

Jubileum Expo Maurits van de Laar

    Geïnteresseerde bezoekers vinden bij Van de Laar altijd een gewillig oor

“Deze Haagse galerie bestaat inmiddels 25 jaar. In die periode heeft de galerie een gestage koers gehouden waarin kunstenaars kwamen en gingen en de focus verbreed werd van voornamelijk schilderkunst naar een samengaan van schilderkunst, werk op papier (veel tekenaars) en wat kunstenaars die in 3D en multidisciplinair werken.”

“[…] Ondanks de economische malaise en de gevolgtrekkingen die door bedrijfs- en overheidscollecties worden gemaakt gaat hij onverdroten door een belangrijke schakel te zijn in de Haagse kunstwereld en de nationale galeriewereld. Gefeliciteerd Maurits en veel succes in de komende jaren.”

Chmkoome.wordpress.com/2016/10/29/jubileum-expo/

Opschieten, de jubileumshow loopt t/m 20 november a.s.

Mauritsvandelaar.nl/jubileum-25-jaar-galerie-maurits-laar/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Ha SS!

    Dank, het leek me al zo kort om een jubileumshow van 2 dagen te doen. Heb het aangepast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*