Amsterdam Art Weekendtip: Collectors View

Collectors View

    Hanae Wilke en Daan van Golden (foto Ernst van Deursen)

Collectors View” showcases six independent Dutch private collections during the Amsterdam Art Weekend 2016. The participating collections are Plancius Art Collection, The Finest Amsterdam Contemporary Art Collection Ever…, Art Collection Versteeg-Schotte, Sgabello Collection, Collection #04|07M59 and Capital C Art Collection. It is a pop-up exhibition in an empty former diamond exchange building, and will show some 50 works of 35 artists, amongst others Roger Hiorns, Folkert de Jong, Klaas Kloosterboer, Job Koelewijn, Marijn van Kreij, Gabriel Lester, Alexandra Leykauf, Noor Nuyten, Florian & Michael Quistrebert and Sarah van Sonsbeeck.

Weesperplein 4, zaterdag & zondag 11:00-19:00.

Interview met initiator Steven van Teeseling over het hoe en waarom:

Independent-collectors.com…collectors-view-amsterdam

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*